Kideo Talks – de podcast

Kideo Talks – de podcast

Wie Kideo volgt op Instagram, kon onlangs al een glimp opvangen van onze podcast apparatuur. De afgelopen periode zijn wij, Douïna en Rixte - medewerksters van Kideo, samen met verschillende collega’s, kinderen, ouders maar ook professionals achter de microfoon van Kideo gekropen om een podcast op te nemen!

Wat is een podcast?

Een podcast is een audio uitzending die je kan beluisteren op een moment dat het jou uitkomt. Geen beelden dus, maar rustig genieten van informatie of vermaak via je oren.

Kideo Talks - de podcast

Binnen Kideo en het netwerk van Kideo is heel veel informatie en kennis beschikbaar. Deze informatie en kennis delen we graag met Kideo ouders, andere (aankomende) ouders en andere geïnteresseerden in deze podcast. De komende tijd zullen verschillende afleveringen online komen, waarin verschillende thema’s zullen worden behandeld. Thema’s waar je als (aankomende) ouder mee kunt zitten, interessant kunt vinden of tegenaan kan lopen. Voorbeelden van deze thema’s zijn slapen en de wintertijd, voorlezen, drukte tijdens de feestdagen en voeding. De beschikbare podcasts zijn hieronder te beluisteren.

De podcast van Kideo is ook te beluisteren via:

Back to blog