Oudercommissie

De oudercommissie van Kideo kinderopvang

Bij Kideo kinderopvang werken we nauw samen met de oudercommissie. We hechten veel waarde aan hun input. De oudercommissie vertegenwoordigt de kinderen die bij Kideo komen en hun ouders. We zien onze crèche als een tweede thuis. Samen zijn we verantwoordelijk voor de opvoeding van de kinderen. Daarom is de rol van de oudercommissie heel belangrijk.

De oudercommissie stelt de directie van Kideo in staat om het beleid te toetsen. Om samen met ouders te kijken naar hoe we het doen. Zitten we met de ouders op één lijn? Ook voorziet de commissie ons van informatie die we nodig hebben om als crèche dat tweede thuis te blijven.

Taken van de oudercommissie

De commissie adviseert de directie van Kideo over allerlei belangrijke aspecten die onderdeel zijn van onze kinderopvang. Uiteraard kan de commissie ook zelf agendapunten aandragen die zij willen bespreken.

Vanuit de Wet Kinderopvang heeft de oudercommissie adviesrecht over:

Contactgegevens Kideo oudercommissie

Wil je meer weten over de oudercommissie? Of wil je lid worden van de oudercommissie? Hieronder vind je de contactinformatie van de oudercommissies van de verschillende locaties. Neem vooral contact op!

Kideo Assen: ocassen@kideo.nl
Kideo Groningen: ocgroningen@kideo.nl
Kideo Drachten: ocdrachten@kideo.nl