Kideo Talks - de podcast: #14 Osteopathie

Bij Kideo zijn wij fan van de osteopaat. Het doel van osteopathie is om de gezondheid te bevorderen door het herstellen van de oorspronkelijke beweeglijkheid van het lichaam. Maar hoe doet een osteopaat dat? En waar is dat goed voor?

In deze podcast (te beluisteren via Spotify) gaan wij in gesprek met Anita van Osteopathie Groningen. Zij vertelt ons alles over osteopathie bij het jonge kind. Ze legt ons uit wanneer je terecht kunt bij een osteopaat, waar je zelf op kunt letten en hoe osteopathie kinderen (maar ook volwassenen) kan helpen. Heb jij meer vragen over osteopathie of wil je een afspraak maken? De website van Osteopathie Groningen vind je via onze website.

* Rectificatie: op minuut 9.50 noemt Anita ‘kruinligging’. Ze bedoelt hier echter ‘achterhoofdsligging’ (de meest gunstige ligging voor een bevalling).
Kideo · Kideo Talks - de podcast: #14 Osteopathie

Kideo Talks - de podcast

Binnen Kideo en het netwerk van Kideo is heel veel informatie en kennis beschikbaar. Deze informatie en kennis delen we graag met Kideo ouders, andere (aankomende) ouders en andere geïnteresseerden in deze podcast. De komende tijd zullen verschillende afleveringen online komen, waarin verschillende thema’s zullen worden behandeld. Thema’s waar je als (aankomende) ouder mee kunt zitten, interessant kunt vinden of tegenaan kan lopen. Voorbeelden van deze thema’s zijn slapen en de wintertijd, voorlezen, drukte tijdens de feestdagen en voeding.

De podcast van Kideo is ook te beluisteren via:

Terug naar blog